یک کلاهبردار ایرانی مقیم سوئد که طی 35 سال گذشته کلاهبرداری های متعدد و عجیبی را در کارنامه خود رقم زده است مدتی است هنرمندان را مورد هدف قرار داده است.
شیوه کار این تبهکار به این ترتیب است که اول سوابق هنری افراد مختلف را بررسی می کند و بعد از بین آنها سوژه خود را انتخاب کرده و طی تماس تلفنی با یک نام مستعار خود را وکیل یا مدیر یک بنیاد فرهنگی یا یک شرکت معتبر معرفی کرده و ادعا می کند که از طرف آن شرکت یا موسسه شخص هنرمند برنده یک جایزه بزرگ چند ده میلیونی شده است.
.... از آنجا که وی به فن بیان بسیار مسلط است و اطلاعات کافی نیز از نوع آثار و فعالیت هنرمند در اختیار دارد معمولا در وهله اول تا حد زیادی موفق میشود اعتماد سوژه خود را جلب کند و سپس با تماسها و نامه نگاری های مکرر از طریق فکس این اعتماد را مستحکم تر میکند و زمانی که احساس می کند سوژه او موضوع جایزه را باور کرده به بهانه (چند درصد مالیات مربوط به جایزه) یا دلایل دیگر از سوژه خود اخاذی میکند.
نام واقعی این کلاهبردار سابقه دار که حدود 60 سال هم سن دارد حجت الهه رعوفی نیا است. او مدتی پیش با من تماس گرفت و این سناریو را چند روزی برای من اجرا کرد اما خوشبختانه قبل از آنکه مالباخته شوم از طریق اینترنت متوجه هویت دروغین او شدم و بعد با خود فکر کردم شاید به طور اتفاقی گذر وی به من افتاده است.
اما اخیرا در فیس بوک متوجه شدم که ظاهرا" این نامرد فعالیت خود را در بین اهالی هنر گسترده کرده و از آنجا که اهدا جوایز به هنرمندان امری شایع است درصد موفقیتش نیز بالا بوده است و توانسته مبالغ هنگفتی را از اهالی رشته های مختلف هنری گرفته و به جیب بزند. ظاهرا او هنرمندانی را انتخاب می کند که در رزومه خود قبلا جوایزی را دریافت کرده باشند .
به همین خاطر خواهش می کنم خواندن این مطلب را به دیگر دوستان هنرمند خود نیز پیشنهاد کنید تا جلوی نیات شوم این مرد کثیف تا حد امکان گرفته شود چون حتی امکان پیگیری های قانونی هم برای دستگیری وی وجود ندارد.
----------------------------------------------------------------
بخشی از رزومه سیاه حجت الهه رعوفی نیا ( به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی در تاریخ 21/8/86)
وی از مدیر عامل برق منطقهای استان فارس نیز به بهانه کمک به باشگاه ورزشی برق شیراز ۱۰۰میلیون ریال در سال ۸۳ کلاهبرداری کرد.
شهرداریها و شوراهای اسلامی نیز بخش دیگری از سوژههای مورد کلاهبرداری «رئوفینیا» بوده که وی با شگردهای مختلف بهدرون آنها نفوذ کرده و توانسته مبالغی را از آنان کلاهبرداری کند.
شهرداریها و شوراهای اسلامی که نامبرده توانسته از آنها کلاهبرداری کند به شرح زیر است:
کلاهبرداری ۷۵میلیون ریالی از شهرداری تفرش در سال ، ۸۲کلاهبرداری ۸۰ میلیون ریالی از شهرداری سپیدان در سال ، ۸۳کلاهبرداری ۹۵ میلیون ریالی از شهرداری فیروزآباد در سال ، ۸۳ کلاهبرداری ۷۳ میلیون ریالی ازشهرداری اسدیه شهرستان بیرجند درسال، ۸۳ کلاهبرداری ۲۶۰میلیون ریالی ازشهرداری میبد استان یزد در سال ۸۳ و کلاهبرداری ۶۰میلیون ریالی از شهرداری دو گنبدان در سال ۸۳از دیگر جرایم مرد هزارچهره است.
کلاهبرداری ۱۰۰میلیون از شهرداری بروجرد، کلاهبرداری ۳۵ میلیون ریالی ازشهرداری دلیجان، کلاهبرداری۱۴۸میلیون ریالی از شهرداری آبادان، کلاهبرداری ۱۴۰ میلیون ریالی از شهرداری سیاهکل، کلاهبرداری ۱۰۵میلیون ریالی از شورای اسلامی سمنان و کلاهبرداری ۵۶میلیون ریالی از شورای اسلامی دهستان «کسما» از جرایمی است که این فرد انجام داده است.
مراکز درمانی و بیمارستانی نیز از دیگر مراکز دولتی است که وی اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده است و چگونگی نحوه برقراری ارتباط «رئوفی نیا» با این مراکز مشخص نیست.
مراکز درمانی و بیمارستانی که مرد هزارچهره از آنها کلاهبرداری کرده به شرح زیر است:
کلاهبرداری ۱۴۵میلیون ریالی از بیمارستان پورسینای رشت در سال ۸۳ کلاهبرداری ۱۰۰میلیون ریالی از بیمارستان املیلا (س) هرمزگاندرسال۸۳ کلاهبرداری ۳۵میلیون ریالی ازبیمارستان تامین اجتماعی همدان درسال۸۳ کلاهبرداری ۸۰ میلیون ریالی از بیمارستان مرتاضی استان یزد درسال ۸۳ کلاهبرداری ۷۰میلیون ریالی ازبیمارستان گلستان اهواز در سال ۸۳ کلاهبرداری ۲۷۹میلیون ریالی از بیمارستان ولی عصر (عج) نورآباد ممسنی در سال ۸۳
کلاهبرداری ۷۰میلیون ریالی ازبیمارستان ولی عصر (عج) بروجن درسال ۸۳ کلاهبرداری ۷۰میلیون ریالی از بیمارستان امامحسین (ع) مشهد درسال۸۳ کلاهبرداری۷۰میلیون ریالی از بیمارستانآیتاللهکاشانی کرمان درسال ۸۳ کلاهبرداری ۷۰میلیون ریالی از هلالاحمر بروجرد در سال ۸۳ کلاهبرداری ۸۰میلیون ریالی از بیمارستان امام رضا (ع) لار در سال ۸۴ کلاهبرداری۷۰ میلیون ریالی از بیمارستان صاحبالزمان (عج) شهرضا در سال۸۳ گزارشها نشان میدهد مراکزآموزشی و دانشگاهی نیز از تیررس اهداف خلافکارانه «رئوفی نیا» کلاهبردار هزارچهره به دور نمانده و وی توانسته با اغفال مسوولان برخی از مراکز آموزشی و دانشگاهی، از آنان کلاهبرداری کند.
وی در سال ۸۰ از دانشگاه پیام نور میناب ۱۹۵میلیون ریال، در سال ۸۲ از آموزش و پرورش استان همدان ۹۵ میلیون ریالو در همین سال از آموزش و پرورش شهرستان شاهرود ۹۵ میلیون کلاهبرداری کرده است.
«رئوفینیا» همچنین از حوزه هنری استان خراسان رضوی ۸۵ میلیون ریال در سال ۸۳ کلاهبرداری کرده است.
کلاهبرداری ۱۲۵میلیون ریالی از حوزه هنری استان گیلان در سال ۸۳ نیز از دیگر فعالیتهای مجرمانه وی بوده است.
وی درسال ۸۳از دادگستری استان هرمزگان نیز ۱۱۰میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
موارد نامبرده بخشی از تخلفات مردهزار چهره است که اسناد آن در مراکز قانونی ایران موجود است.
همچنین «رئوفی نیا» از محیطهای بسیار دیگری قصد کلاهبرداری داشته که با اطلاع رسانیهای انجام شده، ناکام مانده است.
هم اکنون این کلاهبردار حرفهای در کشور سوئد به سر میبرد.
---------------------------------------------------------------------------
در صورت تمایل به کسب اطلاع از زندگینامه و دیگر اخبار منتشره از وی اینجا و اینجا و اینجا کلیک کنید.
تاریخ عکسبرداری: 1386
سفارش دهنده: شرکت خاور دور (نیکیتا)
ممنون از اطلاع رسانی ارزشمندتان.
سپاس آقای کیانی عزیز بابت اطلاع رسانی. انجام وظیفه شد: http://manoaks.com/blogview.asp?ID=00257